Koffie op bruiloft

Koffie op bruiloftJouw speciale dag nog specialer maken?

Over ons Offerte

Koffie op bruiloften en feesten

Geen enkel feest is compleet zonder koffie, ook je bruiloft niet. Een heerlijke bak koffie bij de bruidstaart. Het is een klassiek moment op iedere bruiloft. Maak het extra speciaal met een echt statement op je bruiloft. Koffie vanuit een prachtige koffietruck.

Neem contact op
Koffie op bruiloften en feesten

De koffietafel maar dan speciaal

Koffie en gebak ofwel de koffietafel. Op bijna iedere bruiloft komt zo’n moment wel voorbij. Natuurlijk is koffie met zoetigheid ook wel de ideale combinatie. Jouw bruiloft, jouw grote dag moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn. 

Serveer jij ook koffie op jouw bruiloft? Verras je gasten extra met een koffietruck op je bruiloft. Serveer geheel in stijl de allerbeste koffie aan jouw gasten bereid door een professionele barista.

De koffietafel maar dan speciaal

De allerbeste koffie op je bruiloft

Op je bruiloft wil je natuurlijk het allerbeste. Dus ook de allerbeste koffie. Wij serveren enkel hoogwaardige specialty koffie, ofwel koffie van de beste kwaliteit. Hierbij is ook oog voor duurzaamheid van groot belang. Voor een vast bedrag per dag of dagdeel serveren we jouw gasten de allerbeste koffie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur gerust een berichtje!

Prijzen en menu
De allerbeste koffie op je bruiloft

Koffietruck op jouw bruiloft

Heerlijke koffie, een echte beleving en als laatste natuurlijk een echte eye-cather. Een koffietruck op jouw locatie geeft je bruiloft net dat beetje extra’s. Het ziet er niet alleen heel tof uit maar je gasten zullen er ook nog lang over napraten. Onze koffietruck is zeer fotogeniek en samen zorgen we ervoor dat deze volledig aansluit bij jouw thema.

Foto's bekijken
Koffietruck op jouw bruiloft

Serveert Barista op Wielen de koffie op je bruiloft?

Mogen we onze passie en kennis voor koffie delen op jouw bruiloft? We bieden graag sfeer en beleving aan je bruiloft met heerlijke koffie en gastheerschap.

We komen graag in contact om de mogelijkheden voor jouw bruiloft te bespreken. Samen maken we er een bruiloft van om nooit te vergeten.

Offerte aanvragen
Serveert Barista op Wielen de koffie op je bruiloft?
Tuktuk
Barista op Wielen

Op zoek naar een speciale beleving om jouw bruiloft of feest net dat beetje meer te geven. Barista op Wielen verzorgt graag koffie op locatie.

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact