Barista huren?

Barista huren?Overal en op iedere locatie de beste koffie

Over ons Offerte

Barista catering op locatie

Een professionele barista bij jou op locatie? Het kan met Barista op Wielen. Barista op Wielen verzorgt jouw gasten overal van specialty koffie vanuit een stijlvolle koffietruck. Zo kun je overal en altijd genieten van de beste koffie bereid door een echte barista.

Neem contact op
Barista catering op locatie

Koffie van een professionele barista

Van een echte barista kun je kwaliteit verwachten. Daarom serveren we enkel specialty koffie op vanuit onze foodtruck. Specialty koffie betekent bij Barista op Wielen de beste koffie van de beste bonen, maar natuurlijk wel voor een eerlijke prijs. Wij werken met lokale koffiebranderijen die waarde hechten aan een eerlijke prijs en duurzaamheid.

Ons menu

Barista op jouw evenement. Je kunt van ons alle bekende koffies en warme dranken verwachten. Maar als echte barista serveren we ook de meest speciale varianten. Van espresso tot een machiatto, wij serveren het graag op jouw evenement.

Menu bekijken
Koffie van een professionele barista

Volledig ingerichte baristatruck

Wij beschikken over een volledig op maat gemaakte koffietruck. Onze foodtruck is dus volledig afgestemd op onze wensen en werkwijze. Zo kunnen we de beste kwaliteit leveren, ook bij grote groepen.

Sfeer en een ervaring

Omdat onze foodtruck een klassieke tuk tuk is past deze binnen ieder evenement en in iedere stijl.

Sfeerimpressie bekijken
Volledig ingerichte baristatruck

Barista op locatie

Wij komen graag je evenement op locatie verrijken met de allerbeste koffie. Vanuit onze locatie in Zeeland, verzorgen we koffie door Nederland en Vlaanderen. We zijn mobiel en kunnen dus overal komen, mits de reiskosten worden betaald. Alles is mogelijk. Wij maken een offerte op maat.

Prijzen barista inhuren

Onze prijzen zijn inclusief alle dranken en één professionele barista. Vraag een offerte aan op maat. 

Offerte aanvragen
Barista op locatie

Barista huren? Kies Barista op Wielen

Wil jij een barista huren voor jouw evenement? Kies dan voor Barista op Wielen. Wij brengen onze passie voor koffie, gastheerschap en gezelligheid op jouw locatie.

  • Specialty koffie
  • Maatwerk concept
  • De ultieme koffiebeleving

Maak kennis met Barista op Wielen

Ik ben Dylan, het gezicht achter Barista op Wielen. Als liefhebber van koffie en gecertificeerde Barista deel ik graag mijn kennis met je. Met een persoonlijke aanpak en passie voor koffie zet ik graag een topevenement voor je neer. Sta ik binnenkort op jouw evenement?

Meer over ons
Barista huren? Kies Barista op Wielen
Tuktuk
Barista op Wielen

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact