Over ons

Over Barista op WielenOveral goede koffie

Over ons Offerte

Over ons

Mijn passie voor (specialty)koffie is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, wat is er nu leuker dan mensen serveren met een heerlijke zelfgemaakte bak koffie? Van festival tot achtertuin, als Barista Op Wielen kom je overal, geweldig! Wat een goede bak koffie allemaal niet teweeg kan brengen, gezelligheid, goede gesprekken en andere prachtige momenten.

Neem contact op
Over ons

Gastheerschap met een persoonlijk randje

Mijn naam is Dylan van Overmeire, het gezicht achter Barista op Wielen. Waarom ik gestart ben met Barista op Wielen? Voor koffie heb ik altijd al een passie gehad, het is immers de verbindende factor op elk evenement. 

Eerder heb ik al ervaring opgedaan in de horeca & foodtruck-branche. Hier heb ik veel van geleerd maar de wens om iets te doen met koffie bleef. In 2022 heb ik de stap genomen om een opleiding tot Barista te gaan volgen. Om zo mijn passie voor specialty koffie te combineren met mijn eerdere ervaring.

Zo was het idee van Barista Op Wielen dan ook snel geboren. En zeg nou zelf, wat past er nu beter bij koffie dan een Italiaanse Piaggio! Onze eigen koffietruck hebben we volledig zelf omgebouwd tot mobiele koffiebar, en met succes! Inmiddels rijden we van evenement naar evenement door heel Nederland & België.

Staan we binnenkort op jouw evenement?

Gastheerschap met een persoonlijk randje

(H)eerlijke koffie

Goede koffie betekent voor Barista op Wielen bonen van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij werken samen met lokale koffiebranderijen die waarde hechten aan duurzaamheid en eerlijkheid.

Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste boon. Zo vinden we het belangrijk dat de boeren die de koffie verbouwen een eerlijke opbrengst krijgen. De voorkeur is dus altijd een direct trade, zonder tussenkomst van handelaren. Daarnaast werken we altijd met biologische koffiebonen, dus zonder gebruik van chemische en synthetische bestrijdingsmiddelen.

Mijn ambitie is om mijn passie de komende jaren te blijven uitoefenen, en wie weet kom ik op een punt dat ik mijn eigen koffiebar en branderij kan openen. Maar tot die tijd kom ik graag op locatie om uw evenement compleet te maken! 

(H)eerlijke koffie

Oog voor duurzaamheid

Ondernemen zonder oog voor duurzaamheid is voor Barista op Wielen geen optie. Waar we duurzaamheid kunnen implementeren doen we dit dan ook altijd. Werken met plastic is voor ons een no-go. Daarom werken we uitsluitend met biologisch afbreekbare kartonnen bekers en andere recyclebare materialen.

Ook bij koffie kiezen we voor de duurzame koffie. Die verbouwd wordt met respect voor natuur en omgeving. Door in te zetten op duurzaamheid kunnen we allemaal langer genieten van heerlijke koffie.

Oog voor duurzaamheid
Tuktuk
Barista op Wielen

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact