Koffie op beurzen

Koffie op beurzenServeer de beste koffie op jouw beurs

Over ons Offerte

Koffie op beurzen en congressen

Op iedere beurs of ieder congres is wel behoefte aan koffie. Dan kies je natuurlijk niet zomaar voor een ‘normaal’ bakkie. Barista op Wielen verzorgt overal heerlijke koffie vanuit onze eigen koffietruck.

Organiseer jij binnenkort een beurs? Voeg koffie toe aan je evenement.

Neem contact op
Koffie op beurzen en congressen

Geef je beurs wat extra’s

Met een koffietruck op locatie geef je jouw bezoekers of gasten meer dan alleen koffie. Je geeft hen een moment, een moment om bij te komen: een moment om te netwerken en een moment om te onthouden. Kortom een echte aanvulling op je evenement.

Onze koffietruck past op ieder evenement in iedere sfeer. Daarnaast bieden we personalisatie mogelijkheden zodat onze truck aansluit bij jouw beurs.

Foto's bekijken
Geef je beurs wat extra’s

Kwaliteit koffie op beurzen

Wij maken uitsluitend gebruik van specialty koffie. Specialty koffie staat voor hoge kwaliteit bonen met een unieke smaak. 

Vanuit onze koffietruck serveren we alle bekende (en minder bekende) koffiedranken van Espresso tot Flat White, en andere warme dranken zoals thee en chocolademelk.

Ook in ons menu is alles aan te passen naar wens. Daarbij bieden we de mogelijkheden om de koffie aan te vullen met passende zoete lekkernijen zoals brownies, koeken en cupcakes.

Menu bekijken
Kwaliteit koffie op beurzen

Barista op Wielen binnenkort op jouw beurs?

Barista op Wielen combineert kwaliteit met kennis en gastheerschap. Zo bieden we sfeer en beleving aan jouw evenement. We vertellen je graag meer over de koffie die we serveren.

Als professionele Barista met jarenlange ervaring in de horeca zijn we graag van toegevoegde waarde op je evenement. Staan we binnenkort op jouw beurs?

Over ons
Barista op Wielen binnenkort op jouw beurs?
Tuktuk
Barista op Wielen

Op zoek naar heerlijke koffie voor je beurs of congres? Vanuit onze TukTuk kunnen we gemakkelijk grotere groepen voorzien van de beste koffie, thee en andere warme dranken.

Creëer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact