Evenementen

Koffie evenementen met Barista op WielenCreëer een beleving

Over ons Offerte

Evenementen

Geen evenement is compleet zonder goede koffie. Voorzie jouw gasten van specialty koffie en een professionele Barista. Vanuit onze koffietruck verzorgen wij geheel in stijl jouw gasten van een heerlijke bak koffie. Zo maak je van jouw koffiemoment een echte beleving op jouw evenement. Iets waar jouw gasten nog lang over zullen praten.

Neem contact op
Evenementen

Koffie op evenementen door heel Nederland

Onze koffietruck reist heel Nederland af voor jouw speciale evenement.  Je kunt ons inhuren voor een dagdeel of een hele dag. Gedurende jouw evenement serveren we heerlijke koffie, thee en andere warme dranken. Bijvoorbeeld:

  • Espresso
  • Cappuchino
  • Machiatto
  • Flat White
  • Latte
  • Hot Choco

Natuurlijk valt alles te bespreken en aan te passen naar wens. Indien gewenst vullen we dit aan met passende lekkernijen zoals brownies, koeken en cupcakes. Meer weten over ons menu en de mogelijkheden van Barista op Wielen. 

Bekijk het menu
Koffie op evenementen door heel Nederland

Kies Barista op Wielen

Bij Barista op Wielen staat kwaliteit voorop, dit in combinatie met kennis en gastheerschap maakt jouw evenement af. We hebben jarenlange ervaring in de horeca en foodtruck markt en zijn gecertificeerd als Barista door de SCA.

Wij doen meer dan koffie serveren op jouw evenement, we bieden sfeer en beleving.

Barista op jouw evenement

Ik ben Dylan, het gezicht achter Barista op Wielen. Als liefhebber van koffie en gecertificeerde Barista deel ik graag mijn kennis met je. Met een persoonlijke aanpak en passie voor koffie zet ik graag een topevenement voor je neer. Sta ik binnenkort op jouw evenement?

Meer weten over Barista op Wielen?
Kies Barista op Wielen

Hoge kwaliteit koffie op jouw evenement

Goede koffie wordt gebrouwen van koffie van hoge kwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend specialty koffie. Specialty koffie staat voor hoge kwaliteit bonen met een unieke smaak. We vertellen je graag meer over de koffie die wij serveren tijdens het evenement.

We breiden de hoge kwaliteit koffie uit met mooie opgemaakt latte art zoals je dit van een Barista zou verwachten.

 

Hoge kwaliteit koffie op jouw evenement

Koffie op alle evenementen mogelijk

Of je nu een klein of groot evenement organiseert, een bruiloft of een beurs, er is altijd wat te regelen met Barista op Wielen. We bespreken graag de wensen en de mogelijkheden van een samenwerking.

Indien gewenst gebruiken we het servies wat past bij de merkidentiteit of het thema van het evenement. We komen samen tot een prachtig eindresultaat.

Voeg sfeer toe aan je evenement

Onze koffietruck heeft een stoere en vintage uitstraling, door de zwarte kleur past deze bij ieder evenement. Of je kiest voor een zakelijke uitstraling of een themafeest geeft, onze koffietruck zal zeker niet misstaan. Onze mobiele espressobar past overal.   

Foto's bekijken
Koffie op alle evenementen mogelijk

Waar kunnen we je koffie verzorgen

Target

Koffie op beurzen en congressen

Wij staan regelmatig op beurzen en congressen. Of het nu gaat om een kleine beursstand of een grootschalig evenement. Wij laten jouw gasten genieten van een heerlijke bak specialty koffie. Afhankelijk van de mogelijkheden en de wensen creëren we een koffiebeleving op maat. Onze barista’s zijn ook te huur zonder materieel.

Details
Target

Koffie op (zakelijke) evenementen

Koffie is voor ons een essentieel onderdeel van ieder evenement, goede koffie hoort erbij. Verras je gasten met een unieke sfeer en beleving en informeer naar de mogelijkheden.

Details
Target

Koffie op bruiloften en (privé) feesten

Een bruiloft of feest waar mensen nog lang over praten? Dat kan met de unieke ervaring van een speciaal koffiemoment. Heerlijke koffie en thee geserveerd naast je (bruids)taart? Laten we er samen een mooi evenement van maken.

Details

Heb je een speciale gelegenheid of suggestie waar we koffie kunnen serveren laat het ons weten

Maatwerk
Target
Tuktuk
Barista op Wielen

Creëer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact