Koffie Tuk Tuk

Koffie Tuk TukDe lekkerste koffie vanuit een Tuk Tuk! Geniet met Barista op Wielen.

Over ons Offerte

Koffie Tuk Tuk huren

Koffie Tuk Tuk huren? Barista op Wielen brengt de allerbeste koffie bij jouw op locatie, gewoon vanuit onze eigen Tuk Tuk. Geen evenement is ons te groot of te klein, heerlijke koffie hoort er gewoon bij. Staan we binnenkort op jouw evenement? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Koffie Tuk Tuk huren

Onze Tuk Tuk

Wij hebben onze Tuk Tuk helemaal zelf omgebouwd tot een sfeervolle koffiebar. Volledig voorzien van alles wat we nodig hebben om de beste bak koffie te zetten, van americano tot cappuccino en meer. Kies niet voor saaie koffie, maar creëer een echte beleving met onze koffie Tuk Tuk.

Samen sfeer creëren

Benieuwd hoe we op jouw evenement passen. We denken graag mee hoe. Van aankleding tot servies. Wij doen er alles aan om jouw evenement fantastisch te maken.

Foto's bekijken
Onze Tuk Tuk

Verwen je gasten

Wij schenken enkel specialty koffie. Dat is de allerbeste koffie van de allerbeste kwaliteit bonen. Graag laten we je de meer exotische bonensoorten proeven van gespecialiseerde branderijen en vertellen we meer over de smaken.

Dit stukje gastheerschap maakt van een lekker bakje koffie, een speciaal bakje koffie. Wat ga jij serveren op je evenement? We stellen graag samen een menu samen.

Ook iets lekkers erbij serveren. Ook hier helpen we graag aan mee. Brownies, koekjes of taart. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Menu bekijken
Verwen je gasten

Samenwerken met Barista op Wielen?

Kennismaken? We delen graag onze passie voor koffie, horeca en gastheerschap. Heb jij binnenkort een evenement en ben je benieuwd wat wij kunnen toevoegen?

Neem gerust contact met ons op en vertel ons meer over je evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of beurs, wij zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van de beste koffie-ervaring.

Graag maken we een offerte op maat voor je.

Offerte aanvragen
Samenwerken met Barista op Wielen?
Tuktuk
Barista op Wielen

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact