Piaggio koffiebar

Piaggio koffiebarEen uniek koffiemoment op locatie

Over ons Offerte

Piaggio koffiebar huren?

Wil je een Piaggio koffiebar op jouw evenement? Barista op Wielen verzorgt op geheel eigen wijze specialty koffie vanuit onze omgebouwde Piaggio Ape koffie truck.

Met onze Piaggio koffiebar creëer je een speciale beleving rondom het koffiemoment. Sfeer en goede koffie voor een unieke ervaring.

Neem contact op
Piaggio koffiebar huren?

Onze piaggio ape koffiebar

We hebben onze koffietruck volledig zelf omgebouwd tot de ideale koffiebar. Compleet voorzien van professionele apparatuur om een heerlijke bak koffie mee te brouwen. Onze koffietruck heeft een industriële maar tegelijkertijd tijdloze sfeer waardoor deze op ieder evenement past. Naast onze piaggio ape kun je ook gebruik maken van ons barretje als aanvulling voor extra koffiemogelijkheden. 

Maatwerk mogelijk

Wij doen er alles aan om samen met jou een topevenement neer te zetten. Met accessoires en aankleding zorgen we ervoor dat onze koffiebar aansluit bij jouw sfeer. Ook kunnen we in overleg servies gebruiken die passen bij jouw wensen. Alles is bespreekbaar! Vertel ons meer over je evenement. 

 

Foto's bekijken
Onze piaggio ape koffiebar

Wat kost het om een piaggo koffiebar te huren?

Wij werken op basis van maatwerk. De kosten voor jouw evenement zijn afhankelijk van de hoeveelheid uren, hoeveel personen er komen en meer. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan.

Onze prijzen zijn inclusief:

  • Koffie, thee en andere warme dranken.
  • Bekers, roerstaafjes en andere toebehoren.
  • Eén professionele Barista.
  • Flinke portie gezelligheid.

 

Offerte aanvragen
Wat kost het om een piaggo koffiebar te huren?

Wat voor koffie serveren wij uit onze piaggio?

We serveren specialty koffie. Dit houdt in koffie van hoge kwaliteit voor echte fijnproevers. Anders dan je gewone filterkoffie en vol van smaak. 

Ons menu

Met onze machines kunnen we diverse soorten koffie en dranken aanbieden, zoals:

  • Espresso
  • Cappuccino
  • Machiatto
  • Latte
  • Hot Choco

Alles is in overleg. Samen creëren we de beleving voor jouw evenement.

 

Menu bekijken
Wat voor koffie serveren wij uit onze piaggio?

Kennismaken met Barista op Wielen?

Mijn passie voor (specialty)koffie is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, wat is er nu leuker dan mensen serveren met een heerlijke zelfgemaakte bak koffie? Van festival tot achtertuin, als Barista Op Wielen kom je overal, geweldig! Wat een goede bak koffie allemaal niet teweeg kan brengen, gezelligheid, goede gesprekken en andere prachtige momenten.

Een persoonlijke aanpak

Mijn naam is Dylan van Overmeire, het gezicht achter Barista op Wielen. Waarom ik gestart ben met Barista op Wielen? Voor koffie heb ik altijd al een passie gehad, het is immers de verbindende factor op elk evenement. Zie je mij binnenkort op jouw evenement?

Lees meer
Kennismaken met Barista op Wielen?
Tuktuk
Barista op Wielen

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact