Koffie op (zakelijke) evenementen

Koffie op zakelijke evenementenHeerlijke koffie op alle soorten evenementen

Over ons Offerte

Koffie op (zakelijke) evenementen

Til jouw zakelijke evenement naar een hoger niveau met een mobiele koffiebar. Met onze koffietruck en professionele barista bieden wij een unieke ervaring die je gasten gegarandeerd zal verrassen en een gespreksonderwerp zal zijn.

Neem contact op
Koffie op (zakelijke) evenementen

Onvergetelijk zakelijk evenement

Geen evenement is compleet zonder goede koffie, maar waarom zou je ‘saaie’ koffie kiezen? Een van de belangrijkste toegevoegde waardes van onze koffietruck is de mogelijkheid om jouw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Terwijl je gasten genieten van heerlijke koffie, worden ze ook getrakteerd op gezelligheid en gastheerschap. Onze barista's zijn niet alleen experts in het zetten van koffie, maar ze zijn ook echte entertainers. Ze creëren een sfeer waardoor jouw evenement een blijvende indruk zal maken.

Onze koffietruck is aan te passen naar iedere sfeer en ieder thema. Natuurlijk bespreken we graag de mogelijkheden voor personalisatie. 

 

Foto's bekijken
Onvergetelijk zakelijk evenement

Heerlijke koffie op zakelijke evenementen

Wat betreft de kwaliteit van onze koffie, kunnen we met trots zeggen dat we speciality koffie serveren. We werken samen met geselecteerde koffiebranders en selecteren de beste bonen van over de hele wereld. Onze barista's zijn opgeleid om deze bonen op de juiste manier te malen, te zetten en te combineren, waardoor ze de meest verfijnde en smaakvolle koffies creëren. Van perfect gebalanceerde espresso's tot romige cappuccino's en verrukkelijke lattes, we hebben voor elk wat wils.

Maar we bieden meer dan alleen koffie. We begrijpen dat zoetigheid de perfecte aanvulling is op een heerlijk kopje koffie. Daarom hebben we een assortiment van passende zoetigheden, zoals ambachtelijke gebakjes en versgebakken koekjes. Onze barista's adviseren je graag over welke lekkernij het beste past bij de koffiekeuzes van jouw gasten, zodat ze een volledig verwend worden.

Menu bekijken
Heerlijke koffie op zakelijke evenementen

Kies voor Barista op Wielen

Barista op Wielen is de ideale keuze voor koffie op jouw zakelijk evenement. Onze barista's zijn niet alleen kundig in het zetten van koffie, maar bieden ook een goed niveau aan gastheerschap.Bovendien hebben onze barista's een diepgaande kennis van koffie. Ze zijn gepassioneerd over hun vak en delen graag hun kennis met geïnteresseerde gasten. Tot slot, met jarenlange ervaring in de horeca, begrijpen we als geen ander hoe belangrijk de juiste sfeer is op een zakelijk evenement. 

Kies voor Barista op Wielen en laat ons jouw zakelijke evenement transformeren met onze hoogwaardige koffie, professionele barista's en geweldige sfeer. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons de perfecte kopjes koffie verzorgen voor jou en je gasten.

 

Lees meer
Kies voor Barista op Wielen
Tuktuk
Barista op Wielen

Jouw (zakelijke) evenement kan niet zonder goede koffie. Onze TukTuk is de toevoeging voor jouw evenement. Van bedrijfs- en personeelsfeesten tot festivals. Kies niet voor saaie koffie maar maak er iets speciaals van!

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact