Foodtruck Zeeland

Foodtruck Zeeland: Barista op WielenDe lekkerste koffie foodtruck op jouw evenement in Zeeland?

Over ons Offerte

Foodtruck huren Zeeland

Geef je binnenkort een feest of een uniek evenement in Zeeland? En ben je op zoek naar een toffe toevoeging? Een foodtruck voegt sfeer en beleving toe aan jouw evenement. Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen?

Neem contact op
Foodtruck huren Zeeland

De lekkerste koffie van Zeeland

Ieder evenement vraagt wel om een momentje koffie of thee. Ga jij voor een saaie koffie tafel met kannen of kies je voor iets anders? Vanuit onze foodtruck serveren we de beste koffie van de allerlekkerste bonen.

Specialty koffie betekent voor ons koffie + vakmanschap. Dit begint allemaal met koffie van hoge kwaliteit. Daarom werken wij met lokale koffiebranderijen.

Op ons menu staan verschillende varianten van de populaire drank, van een heerlijke espresso tot een flat white, alles is mogelijk. Liever een koude drank? Ook ijskoffie is voor ons geen probleem.

Benieuwd naar ons menu?

Menu bekijken
De lekkerste koffie van Zeeland

Onze foodtruck op jouw evenement in Zeeland

Wat voor sfeer heeft jouw evenement? Wat voor stijl je ook kiest onze koffietruck past erbij. Wij hebben onze Piaggo Ape Tuk Tuk zelf omgebouwd tot ideale koffiebar. Compleet voorzien van professionele apparatuur.

Onze koffietruck heeft een stoere en vintage uitstraling en past bij iedere sfeer. Van zakelijk tot feestelijk. Naast onze koffietruck hebben we ook een bar.

Welke past bij jouw evenement?

Foto's bekijken
Onze foodtruck op jouw evenement in Zeeland

Onze prijzen

Je kunt ons huren voor een gehele dag of een dagdeel. Ook maatwerk is mogelijk.

  • Dagdeel (4 uur) €495
  • Dag (8 uur) €845
  • Losse extra uren €95

Onze prijzen zijn inclusief:

  • Koffie, thee en andere warme dranken.
  • Bekers, roerstaafjes en andere toebehoren.
  • Eén professionele Barista.
  • Flinke portie gezelligheid.

Exclusief: transport meer dan 50km, kosten voor extra Barista.

Offerte aanvragen
Onze prijzen

Kies Barista op Wielen

Mogen wij binnenkort op jouw evenement staan? Als Zeeuwse ondernemer draag ik graag bij aan gezelligheid en sfeer in onze mooie provincie. Bij ons kun je rekenen op kwaliteit, kennis en vakmanschap. Heerlijke koffie geserveerd met een goed verhaal en een lach.

Een maatwerk concept en een volledige koffiebeleving.

Kennismaken?

Ik ben Dylan, het gezicht achter Barista op Wielen. Als liefhebber van koffie en gecertificeerde Barista deel ik graag mijn kennis met je. Met een persoonlijke aanpak en passie voor koffie zet ik graag een topevenement voor je neer. Sta ik binnenkort op jouw evenement?

Meer over ons
Kies Barista op Wielen
Tuktuk
Barista op Wielen

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact