Gastheerschap met een persoonlijk randje
Tuktuk
Barista op Wielen

Mijn naam is Dylan van Overmeire, het gezicht achter Barista op Wielen. Waarom ik gestart ben met Barista op Wielen? Voor koffie heb ik altijd al een passie gehad, het is immers de verbindende factor op elk evenement

Eerder heb ik al ervaring opgedaan in de horeca & foodtruck-branche. Hier heb ik veel van geleerd maar de wens om iets te doen met koffie bleef. In 2022 heb ik de stap genomen om een opleiding tot Barista te gaan volgen. Om zo mijn passie voor specialty koffie te combineren met mijn eerdere ervaring.

Zo was het idee van Barista Op Wielen dan ook snel geboren. En zeg nou zelf, wat past er nu beter bij koffie dan een Italiaanse Piaggio! Onze eigen koffietruck hebben we volledig zelf omgebouwd tot mobiele koffiebar, en met succes! Inmiddels rijden we van evenement naar evenement door heel Nederland & België.

Staan we binnenkort op jouw evenement?

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact