Koffie catering

Koffie cateringAltijd en overal de beste koffie met koffie catering op locatie.

Over ons Offerte

Koffie catering op locatie

Binnenkort een speciaal evenement op de planning staan? Koffie is voor veel gasten een onmisbaar onderdeel. Met onze koffiekar serveren we altijd en overal de beste koffie op iedere locatie. Laat je gasten genieten van een heerlijke bak koffie, gezelligheid en goede gesprekken. Mogen wij jouw koffie catering binnenkort verzorgen.

Neem contact op
Koffie catering op locatie

Koffie catering vanuit een unieke TukTuk

Wij serveren de allerbeste specialty koffie vanuit een volledig omgebouwde piaggio ape TukTuk. Onze TukTuk is van alle gemakken voorzien om heerlijke koffie te serveren, ook aan grotere groepen.

Onze TukTuk past in iedere sfeer, of is naar iedere sfeer aan te passen. Samen zorgen we ervoor dat we de juiste sfeer neerzetten. Is jouw locatie te klein of is er simpelweg geen ruimte voor onze TukTuk? Dan serveren we de beste koffie vanachter onze koffiebar.

Meer dan alleen koffie

Maak van je koffiemoment iets speciaals door sfeer neer te zetten. Met onze TukTuk en heerlijke koffie zullen jouw gasten het koffiemoment niet meer snel vergeten. Benieuwd hoe wij sfeer brengen naar jouw evenement. Bekijk onze sfeerimpressie.

Foto's bekijken
Koffie catering vanuit een unieke TukTuk

Hoge kwaliteit koffie

Wij werken uitsluitend met specialty koffie. Dat betekent de allerbeste en lekkerste koffie met net dat beestje extra. Hoge kwaliteit koffiebonen voor een eerlijke prijs. Hiervoor werken we nauw samen met lokale koffiebranderijen.

Onze barista’s hebben een passie voor koffie en gezelligheid, graag vertellen we je meer over de koffie die we serveren.

Welke koffie drink jij het liefst? Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten koffie en andere warme en koude dranken, van koffie tot latte en meer. Naast koffie serveren we indien gewenst ook heerlijk gebak, brownies of andere lekkernijen voor erbij.

Menu bekijken
Hoge kwaliteit koffie

Koffie catering prijzen

Interesse in koffie catering? Wij maken graag een offerte op maat.

Prijzen inclusief

Inclusief in de prijs zijn alle vormen van specialty koffie die je maar kunt bedenken, gebrouwen door één professionele Barista die een flink portie gezelligheid met zich meebrengt. Natuurlijk zorgen we zelf voor onze koffiekar als het gaat om opbouwen, schoonmaak en afbouw.

Offerte aanvragen
Koffie catering prijzen

Verzorgen we binnenkort jouw catering?

Interesse? Wij verzorgen maar al te graag de beste koffie catering op jouw locatie. Wij delen onze passie voor koffie graag met jou en jouw gasten. Kies voor vakmanschap, persoonlijke aandacht en een maatwerk concept.

Maak kennis met Barista op Wielen

Mijn naam is Dylan van Overmeire, het gezicht achter Barista op Wielen. Waarom ik gestart ben met Barista op Wielen? Voor koffie heb ik altijd al een passie gehad, het is immers de verbindende factor op elk evenement. Neem contact met ons op en sta binnenkort te genieten van heerlijke koffie op jouw speciale gelegenheid!

Lees meer
Verzorgen we binnenkort jouw catering?
Tuktuk
Barista op Wielen

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact