Koffie foodtruck

Koffie foodtruckBarista op Wielen: Geniet van een Heerlijke Koffie-ervaring

Over ons Offerte

Barista foodtruck op jouw evenement?

De allerbeste en allerlekkerste koffie geserveerd vanuit een foodtruck? Barista op Wielen serveert koffie, thee en andere warme dranken op alle evenementen. Staan we binnenkort op jouw evenement met onze koffie foodtruck?

Neem contact op
Barista foodtruck op jouw evenement?

Foodtruck koffie en gebak

Koffie is onze passie. Ons aanbod is een ode aan kwaliteitskoffie. Ze werken samen met lokale koffiebranders en selecteren alleen de beste bonen van over de hele wereld. Of je nu houdt van een sterke espresso, een fluweelzachte cappuccino of een verfrissende ijskoffie, er is voor elk wat wils.

Naast koffie kun je bij ons ook terecht voor een heerlijke bak thee of een hot choco. Zo kan iedereen bij ons terecht voor een lekker drankje.

Ook een hapje erbij? Geen probleem! Wij combineren onze heerlijke drank graag met een passende zoet gebakje.

Menu bekijken
Foodtruck koffie en gebak

Huur onze koffie foodtruck of bar

Op iedere locatie kunnen we terecht, want onze koffietruck past bij iedere sfeer en iedere locatie. Indien we onze koffietruck niet op de locatie kwijt kunnen dan serveren we onze koffie vanachter ons koffiebarretje.

Beide zijn compleet uitgerust om de allerbeste bakjes koffie te serveren ook voor grote groepen.

Unieke sfeer

Benieuwd of onze truck bij jouw evenement past? Van bruiloft tot beurs. Onze TukTuk past op ieder type evenement. Samen zorgen we ervoor dat we een unieke sfeer creëren die past bij de locatie.

Foto's bekijken
Huur onze koffie foodtruck of bar

Onze prijzen

Interesse in onze foodtruck? Vraag dan een offerte op maat aan. We bekijken graag de mogelijkheden.

Je kunt ons al inhuren vanaf:

  • Dagdeel (4 uur) €495
  • Dag (8 uur) €845
  • Losse extra uren €95

Meer weten over onze prijzen?

Offerte aanvragen
Onze prijzen

Onze koffie foodtruck binnenkort bij jou?

Bij Barista op Wielen staat kwaliteit centraal. Ons team van gepassioneerde barista's biedt specialty koffie van topkwaliteit, op maat gemaakt voor jouw evenement. Met vakmanschap en persoonlijke aandacht creëren we de ultieme koffiebeleving.

Maak kennis met Barista op Wielen

Maak kennis met Dylan, het gezicht achter Barista op Wielen, en laat ons jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Neem contact met ons op en sta binnenkort te genieten van heerlijke koffie op jouw speciale gelegenheid!

Lees meer
Onze koffie foodtruck binnenkort bij jou?
Tuktuk
Barista op Wielen

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact