Koffiekar huren

Koffiekar huren?Koffiekar huren? Barista op Wielen serveert altijd en overal koffie op jouw evenement!

Over ons Offerte

Mobiele koffiekar op jouw locatie

Geef je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar heerlijke koffie? Barista op Wielen serveert de lekkerste koffie vanuit onze mobiele koffiekar. Want koffie is een onmisbaar element voor ieder feestje. Goede koffie verbind, geeft gezelligheid, goede gesprekken en meer. Staan we binnenkort bij jou?

Neem contact op
Mobiele koffiekar op jouw locatie

Unieke koffiekar

Vanuit onze piaggio ape tuktuk hebben we een volledig functionerende koffiekar gerealiseerd. Vanuit hier serveren we de allerbeste specialty koffie: van latte machiatto tot espresso, alles is mogelijk.

Wij kunnen op iedere locatie terecht, want onze tuktuk past in iedere sfeer. Is jouw locatie te klein voor onze mobiele koffiekar? Geen probleem! Dan komen we serveren vanachter onze koffiebar.

Creëer sfeer en beleving

Van bruiloft tot beurs. Onze koffiekar past zich aan jou sfeer. Alles in overleg, samen zorgen we voor een beleving die past bij jouw locatie en feest.

Foto's bekijken
Unieke koffiekar

Specialty koffie en heerlijk gebak

Wij werken alleen met de allerbeste koffie. Dit houdt in hoge kwaliteit bonen voor een eerlijke prijs. Wij werken nauw samen met lokale koffiebranderijen om de jou de allerbeste koffie te bieden.

Specialty koffie is net een beetje extra. We vertellen je graag meer over de koffie de we serveren.

Natuurlijk bieden we ook iets aan bij de koffie. Indien gewenst serveren we naast koffie ook de beste lekkernijen voorbij de koffie. Denk aan brownies, koekjes of ander gebak.

Menu bekijken
Specialty koffie en heerlijk gebak

Mobiele koffiekar huren kosten

Wij werken op basis van maatwerk. De kosten voor jouw evenement zijn afhankelijk van de hoeveelheid uren, hoeveel personen er komen en meer. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan.

Wat kun je verwachten?

Inclusief in de prijs zijn alle vormen van specialty koffie die je maar kunt bedenken, gebrouwen door één professionele Barista die een flink portie gezelligheid met zich meebrengt. Natuurlijk zorgen we zelf voor onze koffiekar als het gaat om opbouwen, schoonmaak en afbouw.

Offerte aanvragen
Mobiele koffiekar huren kosten

Onze koffiekar binnenkort bij jou?

Interesse? We komen maar al te graag op jouw evenement staan met onze koffiekar. Wij hebben passie voor koffie en komen deze maar wat graag met je delen. Vakmanschap, persoonlijke aandacht en een maatwerk concept daar staan wij voor.

Maak kennis met Barista op Wielen

Maak kennis met Dylan, het gezicht achter Barista op Wielen, en laat ons jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Neem contact met ons op en sta binnenkort te genieten van heerlijke koffie op jouw speciale gelegenheid!

Meer over ons
Onze koffiekar binnenkort bij jou?
Tuktuk
Barista op Wielen

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact