Koffietruck

KoffietruckDe beste koffie op locatie

Over ons Offerte

Koffietruck huren

Koffietruck huren? Overal en altijd de lekkerste koffie met Barista op Wielen. Heerlijke koffie catering voor al je feesten en partijen. Van beurs tot bruiloft. Wij staan klaar om jou een onvergetelijke koffiebeleving te geven. Interesse? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Koffietruck huren

Onze koffietruck

Onze sfeervolle koffietruck past bij ieder evenement. Wij hebben onze Piaggio Ape Tuk Tuk zelf speciaal omgebouwd tot sfeervolle en functionele koffiebar. Zo kunnen we grote groepen voorzien van de allerbeste koffie.

Serveer geen saaie koffie maar ga voor sfeer. Met onze koffietruck geef je jouw gasten iets om nog lang over na te praten.

Maatwerk mogelijkheden

Onze koffietruck past in iedere sfeer. Samen met jou willen we graag bekijken hoe we onze truck ideaal kunnen inzetten binnen je evenement. Denk aan servies, aankleding en andere accessoires. Benieuwd naar onze eerdere evenementen?

Foto's bekijken
Onze koffietruck

Kosten koffietruck huren

Interesse? Wij werken op basis van maatwerk. De kosten voor jouw evenement zijn afhankelijk van de hoeveelheid uren, hoeveel personen er komen en meer. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer
Kosten koffietruck huren

De lekkerste koffie

Als echte barista serveren we enkel de allerbeste koffie. Specialty koffie! Specialty koffie is meer dan standaard koffie. De allerlekkerste bonen van hoge kwaliteit met oog voor duurzaamheid en eerlijkheid. We werken met lokale koffiebranderijen om je te voorzien van een heerlijk bakkie.

Wat vind je de beste koffie? Wij serveren alle bekende en minder bekende koffiesoorten. Van americano tot ristretto en van machiatto tot ijskoffie.

Iets lekkers erbij? Geen probleem! We denken graag met je mee en maken het compleet met een heerlijke brownie, koekjes of ander gebak.

De lekkerste koffie

Kies voor de koffietruck van Barista op Wielen

Van een uit hand gelopen hobby naar een passie voor koffie en mijn eigen koffietruck. Zonder goede koffie geen goed evenement.

Mijn passie deel ik graag om van jouw evenement een top evenement te maken, met heerlijke koffie, gezelligheid en jarenlange ervaring in de horeca. Als gecertificeerde SCA Barista garandeer ik kwaliteit, kennis en gastheerschap.  

Interesse in de koffietruck? Vraag een offerte aan.

Wil jij onze koffietruck op jouw evenement? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons meer over jouw evenement.

Wij maken graag van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

Offerte aanvragen
Kies voor de koffietruck van Barista op Wielen
Tuktuk
Barista op Wielen

Creƫer een beleving met een Barista op Wielen

Benieuwd wat Barista op Wielen kan toevoegen aan jouw evenement? We maken van jouw ‘koffiemoment’ een onvergetelijke beleving. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contact